markenriz.reismee.nl

Rare jongens die Chinezen

een vreemd bord, ik weet nog steeds niet wat het nou betekend....

Reacties

Reacties

joop en ronny

Lieve Mark en Ris
Leuk om weer wat van jullie te horen. Het wordt zo langzaamerhand wel een hele lange wereldreis. Geweldig. Wij wensen jullie nog heel veel plezier en blijven jullie volgen. Vanuit een heel warm India veel groeten en liefs Joop en Ronny

Moeder Ank

HOi Mark en Riz,
Wereldfoto`s, prachtig, en zo overzichtelijk , wat een andere wereld,leven jullie nu, dat heeft een ander zijn hele leven nog niet gezien wat jullie in 3 maanden zien,geniet nog maar , want ook daar komt een eind aan. heeeel veel liefs moeders, mis jullie wel, zo zoetjes aan heeeeeeel eerg, knuffel moeder Ank

Marcel en Annetje

Hoi Kanjers,

Alles nog kits achter de Ri(t)s? Nog steeds aan het rondstappen in Myanmar? Hoe was Bagan? Volgens ons moet dat erg mooi zijn met al die pagodes, jullie zullen vast wel mooie foto's gemaakt hebben. We zijn benieuwd.
Volgens ons is dat verkeersbord een waarschuwing voor zelfmoordaanslagen. Nee hoor, grapje.
Nou, blijf genieten en hopelijk horen we snel weer wat van jullie en mogen we weer wat foto's bekijken. Of is jullie foto-ruimte soms op? Als dat zo is, laat het dan effe weten.
Nog veel plezier en hele dikke knuffels

Siree

Ha, leuk bord, en ik ben gek op quizzen, ehh: verboden te knallen uit uw dak? of eh, verboden uit uw dak te gaan tijdens het rijden? :-) veel plezier daaro, liefs, Siree.

Riz en Mark

Ha ha ha, ja die zijn erg leuk(zowel de zelfmoordaanslagen als de uit je dag gaan)
maar goed het heeft me heel lang gekost om deze te uploaden(inclusief voorbereiding van het copieren en verkleinen, dus vandaar maar 1tje want toen ik eenmaal aan het uploaden was toen craste die :(, verder alles goed, zijn in Inle Lake en gaan straks weer terug naar Yangon met de bus, hopelijk de mogelijk heid om meer te uploaden en te typen. xxx riz

Marcel en Annette

We vermoedden al zoiets, dat het uploaden moeilijk ging. Nou, we wachten wel tot jullie in Kuala Lumpur zijn, misschien gaat het daar wat makkelijker.
Inle Lake ziet er wel mooi uit, we denken dat jullie daar wel genoten hebben.
Blijf doorgaan met genieten.

Hele dikke knuffels

Son

Lieve Mark en Riz,
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Volgens mij heb ik het raadsel van het "bord" opgelost: "Verboden explosieve winden te laten in de auto". Simpel, dat zie je toch zo, zag je die duidelijke Chinese tekens niet die schuin achter het bord staan of eh.. hoort dat er niet bij....?

( of ... misschien: Verboden brandbommen naar auto's te gooien of .....) Ben al dagen bezig!

Wij hopen dat het uploaden nu goed gaat, want wij zijn al zo verwend met foto's en leuke verhalen.
Gelukkig gaat alles goed met jullie. Zag ik het goed 7.29 al op en dat in jullie vakantie en dan ook nog een mail versturen? Inmiddels zullen jullie al in Yangon zijn.
Heb even op de kaart gekeken, jullie hebben al een behoorlijke afstand afgelegd. Geniet ze, hele dikke knuffels en kusjes van ons, Sonja en Ton

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!