Beijing
hallo lieve mensen,
het heeft even geduurd, maar het was dan toch wat lastiger om hier uitgebreid te internetten.
Helaas nog zonder foto's want in beijing kan je alleen maar internetten met je paspoort, die dan op de ambassade ligt, en als het lang gezochte internet cafe dan verhuisd is ja, dan doen we het maar effe met de pc in het hotel, zonder foto's.
Ok Beijing, wat een gigantische stad ! 16 miljoen inwoners, net zo groot als belgie, echteen shock( ik heb nog nooit zo veel gelopen!!!)
ik schrijf even kort wat dingetjes op, want staand internetten is ook niet alles( ikvoel de spierpijn nog vanhet lopen op de muur)
Onzevakantie begon in de sneeuw!helaas was deze al een paar dagen eerder gevallen,. en was aleen beetje weg, maar toch sneeuw!!
dag 2 was op zoek naar de ambassade van Myanmar, om het visum teregelen(ja dat kost toch wel een halve dag)
Verder zijn we nog naar de verboden stad geweest, erg mooi en erg chinees, we hebben op de muur gestaan(simatai even uit mijn hoofd). echt overweldigend ! wat een bouwwerk. In de dierentuin hebben we panda's gezien, wel 6! dat was erg gaaf.
We zijn ook nog naar 'the temple of heaven' park geweest, heel leuk waar iedereen gynastiek doet en andere bezigheden(zingen, stijldansen etc)
onze laatste dag in Beijing endigd weer met sneeuw!! wel 10 cm.
vanavond vetrekken we met de trein naar Xian, om het terracotta army te zien. met de nacht trein.
ik zal daar proberen wat fotootjes enzo te plaatsen.
dat was het dan voor nu!
Riz en Mark
HOi vacantiegangers!!,
Blij watvan jullie te horen, wat een prachtige ervaringen, jammer van die sneeuw, maar jullie hebben
fleecetruien!! IK had 2 mailtjes prive gestuurd, alles O.K.JUllie gaan nu naar de warmte, toch?? veel vacantiegenot, en voorzichtig!!!! xxxxxliefs moeders
Hoi verwegreizigers,
Wat een avontuur, erg leuk om te lezen.
Geniet er maar van, want hier mis je niks in de druillirige herfst.
Liefs Ellen en Toon.
Hallo Marco Polo's, goed om wat van jullie te horen.
Lekker warm he Riz, je paarse fleece, dan denk je af en toe nog even aan ons.
Die kleurt trouwens niet bij de terracotta.
Veel plezier daar!
Lieve groeten uit Amsterdam
Hee luitjes,
Ook zonder foto's is het leuk om wat van jullie te horen. Jullie hebben al heel wat gezien (zo te lezen) in de eerste week. Gelukkig zijn er nog heel veel weken te gaan, geniet ervan!!
Groetjes uit een koud en nat Amsterdam
Hallo daar, geniet van de treinreis en vergeet je niet om ook wat over het eten te vertellen!? Speciaal voor mij?
Kus, Maya
Hoi Orient,
Is de treinreis goed verlopen? Of zijn jullie vast komen te zitten in de sneeuw? Nou ja, kunnen jullie in ieder geval sneeuwballen gooien, iets wat in NL nauwelijks nog mogelijk is. Niet dat ik dat jammer vind.
Nog heel veel plezier en geniet ervan.
Dikke kus
Lieve Mak en Riz
Fijn om van jullie te horen. Geniet van de treinreis en Xian.
Ben erg benieuwd naar de foto's.
Heel veel plezier en tot horens