Annette Gefeliciteerd vanuit Xian !!!
Als eerste willen we Annette van harte feliciteren! helaas wil bellen ook niet echt lukken dus doen we het zo maar!
Verder een klein verhaaltje nog steeds zonder foto's want de usb ingang in de pc in dit vage internetcafe doen het niet.
We zijn net drie dagen in Xian geweest,(eigenlijk nog steeds maar we gaan straks op de trein)
Een middel grote stad(4 miljoen)met een oude stadsmuur er omheen en natuurlijk het Terracotta army in de buurt.
Nou de soldaatjes waren echt geweldig ! Heel imposant!
wat me hier alleen steeds weer verbaasd is de grootheid waar dingen mee worden opgezet.
ze denken omdat ze hier zoveel ruimte hebben dat je die dan ook maar moet gebruiken. Het was bijvoorbeeld een kwartier lopen vanaf de ingang tot aan de kaartverkoop van de soldaatjes. en dan was je nog niet eens bij de soldaatjes!! De dierentuin in beijing was ook zo gigantisch groot, en dat voor een stads dierentuin. op een bepaald moment kwamen we daar een bordje tegen, nog 1,5 km voordat je bij de panda's was ! en dat was nog niet eens de breedte van de hele dierentuin!
Verder is het hier lekker koud! het heeft twee dagen geleden nog gesneeuwd hier maar we hebben mazzel gehad, want er heerst hier nu de zwaarste sneeuwstorm sinds 50 jaar(hebben wij weer) en heel veel vervoer ligt plat. Maar als het goed is is onze volgende bestemming wat warmer. Shanghai !
het ligt in ieder geval zuidelijker ;)
nou mijn uurtje hier is bijna op,
tot schrijvens, en duimen voor foto's voor het volgende cafe
Riz en Mark
Ja, die dierentuin in Beijing, daar is Artis niets bij he. Dat had ik ook al gehoord. Leuk om jullie gave verhalen te lezen. Veel plezier nog.
Dikke kus van ons en de mannetjes!
Hoi lieverds, dank jullie wel voor de felicitaties en het prachtige liedje (zo zuiver gezongen ook), geweldig dat jullie aan mij hebben gedacht vanuit dat verre Xian. Ik heb een hele leuke verjaardag gehad en ben heel erg verwend. Miste jullie natuurlijk wel, maar de felicitaties maakten alles weer goed. Wat hebben jullie al veel gezien en heel leuk dat we ook mee kunnen genieten met jullie reis in de vorm van kleine verhaaltjes. Lieverds, ik zou zo zeggen geniet van jullie avontuur en tot het volgende bericht. Dikke knuffels ook van pa.
Hoi lieve backpackers,
Wat zien jullie veel , dat worden lange verhalen en foto`s als jullie terug zijn, IK had Annette nog gebeld, had het berichtje gelukkig bij Peter gelezen, die ook ingelogd is. nou misssssssen jullie natuurlijk vreselijk,,
maar ben al blij met jullie verhalen, liefs knuffels ANK
Hoi Mark en Riz.
IK kreeg prachtige foto`s toegestuurd van Marcel, dus
houd alles bij, zoeken julie nou de zon maar eens op,
in plaats van die berenjassen kunnen jullie lekker buiten eten, en onder een palmboom zitten(grapje)
liefs xxxxxxx mams