markenriz.reismee.nl

Yangshuo

Zoals beloofd een verhaaltje over Yangshuo.

Yangshuo is een klein stadje wat eigenlijk in het midden van allemaal limestone rotsen ligt, het is echt een geweldige omgeving, relatief rustig, en het hotel was ontzettend leuk. Oja en de bedden waren echt super zacht!! (dat was voor het eerst in China).

Eerst dus een dagje met de fiets rond gefietst langs de Lulang rivier te fietsen. en de Volgende dag lekker lui op een vlotje zitten.

Verder hadden we de laatste dag nog mazzel want er was een groot vuurwerk vanwege het fishingwater festival(?).

kortom lekker genoten van de rust, eindelijk eens geen hoge flatgebouwen maar hoge rotsen.

nou ja de foto's zeggen eigenlijk wel genoeg,

monique

Hee Riz en Mark,
het is 2e kerstdag en heb nu even de tijdom van jullie foto's te genieten maar vooral de Panda vind ik geweldig. Wat een mooi beertje!
Blijf vooral e-mails sturen, zo reis ik (en alle anderen) gezellig met jullie mee.
Ciao,
Mo

Marcel en Annette

Hoi Kanjers,

De Kerst is voorbij en de sneeuw is weg. Wij hebben hier dus een echte witte kerst gehad en jullie een kerst met 30º, wat een contrast. En zo'n groene, warme kerst moet toch wel een hele aparte ervaring zijn.

Waar zitten jullie nu, nog steeds in Laos? Of inmiddels op pad naar Thailand?
We zijn benieuwd waar jullie de jaarwisseling vieren. Voor het echte Chinese vuurwerk zullen jullie weer terug moeten, maar goed, dat hebben jullie al gehad met dat fishingwater festival, dus daar is het nieuwe ook van af.
Nou, kanjers, geniet volop, eet lekker, probeer van alles en maak mooie foto's (en panda-video's.

Hele dikke knuffels

Ellen

Hoi Reizigers,

Fantastisch om de panda van dicht bij te kunnen te zien, heel indrukwekkend. Alvast een hele prettige jaarwisseling, hoe gaat dat daar? Vast wel met veel vuurwerk!!
Liefs uit Waalre.